Enthousiaste toppers voor in de bediening

Functie omschrijving:

Als medewerk(st)er bediening zorg je ervoor dat onze gasten voorzien worden van eten en drinken en natuurlijk je allerbeste glimlach. Jouw gastvrijheid zorgt ervoor dat onze gasten tevreden van tafel gaan. Verder ben je soms ook even fotograaf en luisterend oor.

Jouw kwaliteiten:

  • Je bent enthousiast en gemotiveerd
  • Als bedieningsmedewerk(st)er ben je altijd representatief
  • Je bent leergierig, zodat we je van alles kunnen leren over eten, drinken en gastvrijheid
  • Je hebt enige horeca ervaring en bent minimaal 18 jaar
  • Je bent een sociaal persoon, houd van een praatje en bent gastgericht
  • Als nieuwe collega ben je een echte teamplayer

Wat bieden wij jou?

Als medewerk(st)er bediening kom je te werken in een van de mooiste bedrijven van de bruisende Piushaven in Tilburg. Binnen een gezellig team werk je lekker buiten op het terras en word je begeleid door echte horeca mensen. Wij zullen je dan ook van alles over het vak leren. Na het werk kan je gezellig iets blijven drinken, waarbij regelmatig iets lekkers op tafel neergezet wordt. Het salaris wat we bieden is marktconform en fooien worden verdeelt aan de hand van het aantal uren dat je werkt. Ten slotte bespaar je veel tijd en geld aangezien je niet meer naar de sportschool hoeft, lopen doe je hier genoeg!

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken en herken jij je in de bovenstaande punten? Wacht dan niet te lang en stuur even je motivatie en C.V. op en wie weet staan we binnenkort samen te knallen bij Harboury!