Ons verhaal
Wij zijn Hein & Marly
Met onze passie voor eten en drinken hebben wij als horeca-echtpaar Hein & Marly, restaurant Harboury tot een culinaire hotspot in de bruisende Tilbursge Piushaven gemaakt.
"Als gastvrouw ontvangt Marly elke bezoeker met open armen en een brede glimlach. Ze staat er garant voor dat het de gast aan niets zal ontbreken."
"Op het culinaire vlak draagt Hein zorg voor de ‘innerlijke’ mens. Met zijn niet aflatende zoektocht naar de mooiste gerechten hebben zijn creaties vele gasten verrast en verwend."
Gastrovino – Harboury, Wijn & Traiteur
Onze creativiteit beperkt zich niet tot het gastronomische
Met onze ondernemerskracht hebben we, tijdens de zoveelste lock-down, Harboury omgetoverd van restaurant naar een delicatessenzaak.
Deze ‘gouden’ greep is, na de heropening van de horeca, voortgezet in de Wijn- en traiteurzaak ‘Gastrovino-Harboury’.
Ons doel; nog meer mensen laten genieten van alles wat de gastronomische wereld te bieden heeft.
Proost!
Hein & Marly